perjantai 19. huhtikuuta 2013

Sny-postia, shoppailua ja sukat

Tämä viikko siis on talvilomani, rullasuksilla vielä pääsisi hiihtelemään... enpä niitä omista ja en tämän takia ostakkaan. Vaikka olishan se vitsinä hauska vetää työpaikan ohitse rullasuksilla, että kattokaas ny kyllä mä vielä pääsin hiihteleen.

Maanantaina lähdin sitten yksin minilomalle, kävin Tampereella moikkaamassa paria ystävääni ja hauskaa oli. Eilen tulin kotiin ja pöydällä odotti pakettikortti, hetihän se piti hakea. Huhtikuun Sny-pakettini oli tämmöinen:


Värit päin prinkkalaa, mutta enpä jaksanut alkaa miettiä kuvauspaikkoja sen enempiä. Kolme kerää nallea, keltainen, ruskea ja vaalean harmaaruskea.... en osaa muuten tuota sävyä kuvailla. Ja sinä Snyni, olisiko vinkata noille langoille jotain kivaa ohjetta... sukkia tulee ensimmäisenä, mutta nyt olisi kiva tehdä jotain muuta välistä. Lisäksi paketissa oli teetä, Kartanon välipalapussukka marja- ja pähkinäsekoitus, taulu ja kortti. Tuolle taululle tulee paikka tähän minun nurkkaani työpöydän yläpuolelle, tykästyin kovasti.


Korttikin oli todella kaunis itsetehty ja ainoa kortti jonka olen saanut. Tekstiviestejä ja puheluita kyllä tullut, mutta tämä siis oikea kortti.


Vaikkakin vielä saan vajaa pari tuntia sanoa olevani 33 vuotias, mikäli lasketaan kellon aika ja tottakai se lasketaan.

Tampereella vieräilin Bohemiassa, parikin kertaa. Ensimmäisellä kerralla muutama juttu tarttui mukaan ja mieleen jäi kaikki muu... seuraavana päivänä sitten uusi reissu sinne ja vähän lisää ostoksia. Tässäpä ne.



Alemmassa kuvassa sävyt jo vähän enemmän kohdillaan. Kuitenkin edelleen mitä sattuu. Minulle tuli ilmeisesti värifiksaatio... kun vaatettakin tuli ostettua ja helmet sitten mukailee sitä samaa väriskaalaa. Käyntilistalla oli myös Jalokivigalleria, sieltä jotain pientä mukaan.


Rannekorut kyllä kärsii purkutuomion. Mutta helmien takia minä ne nappasin. Sormukset tulee ihan muuhun käyttöön, yksi tuli paksumpi ja pienempi mukaan joka on sormessa ja ei kuvassa. Lisäksi ostin suolakivisaippuan, joka myös poissa kuvasta.

Lankakaupoissakin pyörittiin, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Paitsi ystävälleni lankaa ja puikot... hänet sain innostumaan villasukista. Minun ensimmäinen opetuslapseni, tokihan hänelläkin perustieto on. Lisäksi siis vaatetta ihan kivasti ja melkein tekisi kuvata, kun yllätin näillä oikeasti myös itseni. Olen silti erittäin tyytyväinen, että rohkeus riitti... ehkäkin hiukkasen ystävien painostuksen vuoksi. Rojektikin harppasi kivasti eteenpäin, kun bussilla päätin mennä... kun kerran sain netin kautta ostettuna matkan kumpaankiin suuntaan yhteensä kympillä. Lisäksi sukat tuli tehtyä seurusteluneuleena, eli ei tarvinnu miettiä tekemistä vaan kädet hoisi sen ja itse ajatukset olivat ystävien kanssa käydyissä keskusteluissa. Niistä sukista sitten myöhemmin. Nämä sukat valmistuivat jo ennen reissua.



Nämä Kiertoradalla-sukat on ollut tekolistalla jo alkusyksystä lähtien, ellei pidempäänkin. Ohje oli vähän sekava mielestäni ja jouduin vähän neuvoja hakemaan netistä, mutta sitten kun löytyi neuvot aukesi ohjekkin. Ehkäpä se onkin siksi odottanut niin kauan, kun ei ole auennut kunnolla. Ohje kuitenkin täältä.

Sain kotiuduttua eilen päivällä siitäkin oikein hyvän mielen, että esikoisen kaverilla oli jäänyt avaimet kotiin ja tuli siis meille koulun jälkeen esikoisen kanssa. Pojat tekivät läksyjään ja kun esikoinen tuli tarkistuttamaan, niin myös tämä hänen kaverinsa tuli perästä. Tuli niin hyvä mieli, että noin vain näytetään läksyt kaverin äidille ja tyytyväisenä korjataan virheet.

Muistakaahan edellisen postauksen arvausarvonta, vielä ehtii pari päivää osallistumaan. Ja vaikka tänään siis saan vuoden lisää mittariin, en ole ennättänyt lomailun vuoksi tekemään palkintoa arvottavaksi varsinaiseen arvontaan, joten se ei vielä tänään starttaa, mutta tässä lähipäivinä ihan varmasti sekin saadaan käyntiin.

Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille!

10 kommenttia:

  1. Kiva, että paketti tuli perille. Olisko tuubihuivi kova sana noista langoista. Oikein ihanaa syntymäpäivää sinulle!
    T:sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikos mitään erityistä mallia mielessä? Kiitos ihana päivä tämä on ollutkin. =)

      Poista
  2. Kivat ostokset! Pääsispä käymään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Junaan vaan ja päivän reissu Tampereelle, tuokin kauppa siinä ihan rautatieaseman lähellä. =) Suosittelen miettimään vierailua tuolla, vieressä on Helmimeri, mutta se ei ollut ainakaan mun kauppa. =)

      Poista
  3. Todella kiva paketti ja upeat sukat!

    Oikein paljon onnea!

    VastaaPoista
  4. Myöhästyneet synttärionnittelut! :) Kivaa että pääsit pienelle lomareissulle yksinäsi, sellaiset tekee aina hyvää ja niistä saa uutta puhtia arkeen. :)

    Kauniit nuo sukatkin, tykkään kovasti tuosta kiertävästä pitsiosuudesta. Harmi ettei ohje ollut kovin selkeä, mulla ei ehkä riittäisi intoa sen selvittämiseen... :/

    -J-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis oli se muuten, mutta en tajunnu sitä kantapäätä ensin, mutta se oli sitte ihan helppo ku tiesi mitä sillä tarkoitetaan. =) Voin mä sulle tommoset tehä, ku vaan kerrot mistä väristä ja langasta haluat. =)

      Poista
  5. Paljon onnea synttäreidesi johdosta! Tuollainen taulu pitäisi olla jokaisen seinällä! Teksti on täyttä asiaa =) Nuo sukat ovat todella upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan. =)
      Mietinki jo eri värissä noita sukkia, oli niin kivat ja napakat jalkaan. =)
      Ja taulu on ihan paras!

      Poista