lauantai 16. helmikuuta 2013

Riittoisa snyltä saatu vironvilla

Kyllä... Yksi vyyhti vironvillaa riittää aika paljoon. Huivin lisäksi sain vyyhdistä nämä (tämä kuva on sit sairaan huono kun padilla koitin itse kuvata)....
Säärystimiä olen suunnitellut jo hetken aikaa, kun töissä kaipaa kovasti jaloille lämmikettä. Ja nämä on sen verta pitkät, että voi joustin osaa käännellä... Kummin haluaa joko ylhäältä...

 


...tai nilkasta, kummin vai sattuupi tarvita....

 Tämmöttiset sain vielä hyvin tehtyä ja vieläki jäi nokare lankaa. Se sit päätyi isoäidinneliöksi, siitä tulee peitto sitten joskus. Siitäki oli tarkotus kuva tähän pläjäyttää, mutta sen siirto ei sitte jostaki syystä onnistunu. Ehkä mä sit vilautan sen seuraavassa postauksessa (ja kiitos J kun tarkistit kuvan näkyvyyden, nähdään tiistaina) ja kiitos Sudelle ja Outiriinalle kuvan puuttumisesta informointiin, sain tiedon het ajallaan ja löysin ratkaisun. Tää päivitys vaan tällä padilla on himpun hankalampaa, nii voinee olla kirotushäröjä ja kuvat missä sattuu. Yritän kyllä saada kaiken sit muokattua paikallensa... Voi vaa olla et joku ehtii katteleen ennen sitä postauksia. 

Olin tänään juniorin kanssa perhesählyssä, esikko ei halunnu lähteä, nii oltiin kaksin. Poju sit veteli nii, että maila kohos kattoa kohti ja ite muka kaatu samalla. Mä tietty kielsin, ettei satu vaa kellekkään muksulle mitää jos osuu mailasta. Arvatkaa naurattiko äitiä tosissaan, ku vastaus oli: "en mää tahallaan, mutta mulla on selkä nii jumissa, että kaaduin siksi".  Eli äitin jumista oli ilmeisesti tosiaan juteltu. Ja ilmeisesti jotain oli pojulla mieleen jäänytkin.

Huomenna olis sitte keikka tiedos. Mennään kattoon Mariskaa ja pahoja susia. Mielenkiintoista siksikin, että keikka on teatterissa ja mikä parasta ihan ihmisten aikoihin. Pojat menee miehen siskon luokse siksi aikaa. Tekeekin ihan hyvää irtiotto kotoa, töissä taas hässäkkää ja huomaan stressin kasvavan, nii tuo kruunaa kivasti vapaan viikonlopun. 

Muistatte varmaan tuossa pari postausta aimmin olleen kurkistuskuvan äitille lähteneestä nyssykkä kasasta, ystävänpäivä muistamisia.... Avaimenperiä enkelien kera, lamppalasihelmiä, makeanvedenhelmiä, korumetallia ja jadea. Ja kuvia siis....Ihanaa illan jatkoa ja hyvää sunnuntaita!
11 kommenttia:

 1. Nii, nää kuvat si män mihkä tahto... Eli loppuu kaik peräkkäi. ;) mut pää asia varmaanki se, et kuvat tuli. Hih jännää et menivät iha omaa järjestykseenki, kaik kyl yritin paikallensa laittaa, mut hyppäsivät noin. :) eli lupaan treenata tätäki.

  VastaaPoista
 2. Jos teen päivityksen iiponella ni sillon tulee kaikki kuvat peräkanaa :)). Olisko noi enkeli killuttimet kivat takin vetoketjun lukoissa? Onko liian pitkiä tai??? Voisit pari laittaa tulemaan ;))

  VastaaPoista
 3. kauniit ja lämpimät säärystimet. itsellä on myös tarkoitus kutoa säärtimet. nyt on käytössä tytöiltä perityt säärystimet ja kivasti kämmittää vetoisessa työpaikassa. Ihania enkeleitä olet taas ahertanut.

  VastaaPoista
 4. Kauniita killuttimia♥ Ja säärystimet niin lämpöisen näköiset ja kauniit,kyl sä vaan osaat!

  VastaaPoista
 5. ihania killuttimia ja vitsi kuin hienot säärystimet..aivan ihanat!

  VastaaPoista
 6. Kauniit ja taatusti lämpöiset säärystimet.
  Tuota vironvillaa on niin kiva neuloa.
  Mukavaa sunnuntaipäivää :)

  VastaaPoista
 7. ihanat noi säärystimet, jestas! :) sä se osaat.Ja ihania noi avaimenperät. Vähä kiva, että pääsette kruunaamaan viikonlopun noin,oikein kivaa keikkaa!:)

  VastaaPoista
 8. hienot säärystimet! Ja aivan liian nättejä killuttimia :) pitääkin kaivaa omat helmet esiin ja kokeilla osaisinko minäkin tehdä sellaisia ;)

  VastaaPoista
 9. Ompa ihanat säärystimet. :) Aurinkoisia päiviä sinulle!

  T. sny

  VastaaPoista